Individuel undervisning

Har I en udenlandsk medarbejder, der ønsker eneundervisning i dansk, skal I vælge et individuelt kursus.

 

Den store fordel ved individuel undervisning er, at vi løbende tilpasser undervisningens indhold og sværhedsgrad til kursistens individuelle behov og sproglige forudsætninger. På den måde sikrer vi os, at jeres udenlandske medarbejder altid får størst muligt udbytte af undervisningen.

 

Ud over at give jeres udenlandske medarbejder et relevant og nutidigt dansk ordforråd fokuserer vores individuelle kurser på lytte- og læseforståelse, grammatisk korrekthed og ikke mindst dansk udtale, da tilegnelse af en korrekt udtale er en helt afgørende forudsætning for at kunne kommunikere problemfrit på dansk.

 

Med et individuelt danskkursus hos os vil jeres udenlandske medarbejder beherske dansk i en sådan grad, at han/ hun vil kunne deltage aktivt og ligeværdigt på dansk, både på arbejdet og i andre sociale sammenhænge.

 

Som kunde hos Dynamisk Dansk bestemmer I selv, hvor mange lektioner jeres individuelle danskkursus skal bestå af, og hvor tit undervisningen skal finde sted. Det er således helt op til jer, hvor intensivt jeres individuelle danskkursus skal være.

 

Kursuslængde: efter aftale.

 

Ring og få et uforpligtende tilbud på tlf. (+45) 29 82 44 44, eller send en mail til info@dynamiskdansk.dk

Individuel undervisning

Holdundervisning

Intensive crashkurser

Udtalekurser

Engelskkurser for danskere

Dansk for børn

Privatlektioner

Det gode CV & den gode ansøgning

Skrivekurser

Prøveforberedende kurser

Skrivekursus for danskere

Kommakurser

Workshops

Dansk Online