Testimonials

Efter blot få måneder kan jeg sige en masse på dansk og forstå folk bedre. Dette skyldes alt sammen min lærers motiverende undervisning og derudover undervisningsmaterialerne Sådan 1 og Sådan 2. Det er glimrende undervisningsmaterialer, som jeg varmt anbefaler.

 

Nashmil Sepehri, Iran

Min lærer har en undervisningsstil, der er afslappet og interaktiv, og det har gjort det stimulerende og sjovt at lære dansk. Jeg er overrasket over, hvor hurtigt jeg har fået styr på nogle af de basale elementer i dansk og nu kan begynde at deltage mere aktivt i dagligdagslivet på dansk. Undervisningsbøgerne er desuden meget velskrevne og opbygger kursusdeltagerens ordforråd, grammatikforståelse og udtalefærdigheder på en systematisk og gennemtænkt måde.

 

Caroline Kay Oldham, England

Min lærer har hjulpet mig rigtig godt på vej med en undervisningsmetode, der er effektiv og meningsfuld, og som først og fremmest fokuserer på evnen til at forstå og kommunikere, samtidig med at den basale grammatik ikke negligeres. Jeg er ret overrasket over, hvor hurtigt jeg lærer, hvilket udelukkende skyldes min lærers undervisningskompetence og store viden om det danske sprog.

 

Maria de los A Berrios Huerta, Chile

Min lærers undervisningsstil gør det danske sprog mere tilgængeligt og mindre intimiderende. I undervisningen er der et konstant fokus på dansk, som det faktisk tales af danskerne, og det har gjort, at jeg nu tør indlede samtaler med danskere på dansk.

 

Anna Marie Villani, USA

Jeg var rigtig glad for mit danskkursus, især fordi min lærer er venlig, positiv og afslappet, hvilket gjorde undervisningen behagelig og sjov. Jeg lærte en masse!

 

Marina Tsurtsumia, Georgien

Jeg har tidligere gået til dansk på en anden sprogskole, men jeg har lært mere på to mødegange med min lærer fra Dynamisk Dansk, end jeg gjorde efter fire måneder på min gamle sprogskole. Der er et konstant fokus i undervisningen på nyttige fraser og sætninger, hvilket gør det nemmere at deltage i samtaler på dansk. Undervisningen er ikke alene sjov og interessant; den har også givet mig mod på at tale dansk uden for klasselokalet.

 

Arnon Shimoni, Israel

Jeg har boet i fem lande og studeret mange forskellige sprog. Jeg er også selv underviser i spansk som fremmedsprog, så jeg kan altid genkende en dygtig sprogunderviser. Med et udpræget kommunikativt fokus udførte min lærer et mindre mirakel, så jeg på blot et par uger blev i stand til at begynde samtaler på dansk. Mit danskkursus har været meget motiverende og har fået det bedste frem i mig.

 

Manuel Ferrando Caro, Spanien 

Som udlænding er den danske udtale en stor udfordring, men min lærer bruger meget tid på at fokusere på min udtale og sikrer sig altid, at jeg har styr på det, før vi går videre. Undervisningsbøgerne er nemme at følge og er tilpasset en udlændings behov, og jeg har således ført samtaler på dansk allerede fra starten. Bøgerne gør det danske sprog interessant og får dig til at føle, at du er en del af landet og kulturen – og det er noget, der virkelig hjælper, uanset om du har været her i én måned eller i seks år.

 

Shreya Sanyal, Indien

Min lærers undervisningsmetode er virkelig god og effektiv. Jeg er kun lige begyndt på mit andet kursusforløb, men jeg kan allerede føre en samtale på dansk med mine kolleger, og de er alle meget imponerede over det fremskridt, jeg har gjort på blot et par måneder. Tusind tak!

 

Marsela Murra, Italien

Bøgerne er meget velegnede for begyndere, der gerne vil lære dansk. Grammatikken forklares klart og tydeligt i hvert kapitel, og bøgerne indeholder en mase gode og nyttige tips.

 

Tu Tran, Vietnam

Mit danskkursus er velstrukturereret og fokuserer på tale- og skrivefærdigheder, lytteforståelse, ordforrådsindlæring og grammatik, hvilket alt sammen er med til at forbedre mine danskkundskaber ganske betragteligt. Mit danskkursus har givet mig redskaberne til at nyde dagligdagslivet i København, og allerede efter kort tid kunne jeg anvende det dansk, jeg havde lært, til at føre simple samtaler med danskerne.

 

Silvia Freitag, Tyskland

Min lærer gør undervisningen sjov og underholdende og sørger for, at man aldrig mister motivationen – og det er noget, de færreste lærere kan.

 

Jorge Enrique, Colombia

Min lærer bliver aldrig træt af at rette min udtale eller besvare mine spørgsmål i undervisningen. Jeg har lært engelsk og tysk, før jeg begyndte at lære dansk, og min lærer er en af de bedste lærere, der nogensinde har lært mig et sprog. Jeg kan kun anbefale Dynamisk Dansk på det varmeste!

 

 Mohamed Elshaer, Egypten

Min lærers humoristiske sans og opmuntrende facon har betydet, at jeg aldrig føler mig ubehagelig til mode, når jeg taler dansk, selv når jeg laver fejl. Dette har gjort det rigtig sjovt og behageligt at lære dansk.

 

Kelly Nielsen, USA

Undervisningsbøgerne Sådan 1 og Sådan 2 har været meget nyttige på mit danskkursus. De er meget nemme at læse, og hvert kapitel er virkelig velstruktureret. Mit danskkursus har været meget underholdende, og jeg oplever, at mit dansk bliver bedre og bedre for hver mødegang.

 

Tara Schaufuss, Australien

Efter min mening øger en god sproglærer din motivation for at lære et sprog. Min lærer er meget dedikeret og har gjort min læringsproces nemmere, end jeg havde troet. Min lærers undervisningspraksis er meget tilgængelig, og jeg er virkelig glad for mit danskkursus.

 

Karen Sánchez, Venezuela

Mit danskkursus har været både sjovt og lærerigt, og efter blot en måned var jeg i stand til at forstå nogle af de danske ord og fraser, jeg hører på gaden. Jeg vil på det varmeste anbefale at lære dansk med Dynamisk Dansk!

 

Michael Leef, Israel

Jeg har virkelig nydt mit danskkursus. Jeg kan huske engelsktimerne i skolen, som jeg hadede, og sådan er det ikke her. Min lærer skaber en rigtig afslappet atmosfære og giver mig en masse viden om ikke alene sproget, men også dansk kultur. Jeg har lært en masse!

 

Karolina Grenda, Polen

Undervisningen var meget detaljeret og indsigtsfuld, og min lærer gjorde det altid til en fornøjelse at lære dansk.

 

Sumanth Namburi, Indien

Jeg har den bedste dansklærer. Undervisningen er altid meget logisk og krydret med en masse humor. Min lærer er meget åben og positiv, og det har betydet, at jeg ikke længere er bange for at tale dansk. Mange tak for denne positive oplevelse!

 

Tatsiana Iliukovich, Hviderusland

Min dansklærer er fantastisk og gør det til en sjov oplevelse at gå til dansk ved at skabe en atmosfære, hvor kursisterne har lyst til at deltage aktivt og lære mere.

 

Emily Richards, USA

Jeg har en rigtig god lærer, der elsker at undervise og altid får det bedste frem i sine kursister. Min lærer har et godt øre og er dygtig til at imødekomme mine sproglige behov. Efter mindre end to måneders undervisning kan jeg nu forstå og tale dansk på en måde, jeg aldrig ville have troet var mulig. Jeg forstår 50-60 % af en samtale og kan deltage i den ret nemt, og det skyldes alt sammen min lærers undervisningsmetode samt undervisningsbøgerne.

 

Rosangela Acosta Bichara, Den Dominikanske Republik

Jeg er overrasket over, at jeg efter blot to måneder kan føre simple samtaler på dansk. Undervisningsbøgerne er meget velstrukturerede og gør det sjovt at lære dansk. Min lærer er meget intelligent og forklarer alt virkelig godt. Undervisningsbøgerne er utrolig nyttige, og alt i alt har det været en fantastisk oplevelse!

 

Cristina Suteu

Jeg har en virkelig god dansklærer, der forstår at sætte fokus på mine individuelle sproglige udfordringer og hjælpe mig videre. Min lærers undervisningsmetode gør det ret nemt at lære et sprog som det danske, der ellers kan være svært at lære selv for dem, der taler et germansk sprog. Jeg anbefaler varmt Dynamisk Dansk til dem, der gerne vil lære et korrekt dansk, især en korrekt dansk udtale.

 

Teoman Otac, Tyrkiet

Lige siden jeg begyndte på mit danskkursus, er min forståelse af dansk vokset betragteligt. Min lærer lægger vægt på at lære mig et dansk, som jeg faktisk kan bruge i dagligdagen, og bruger kreative og sjove undervisningsteknikker, så jeg kan huske det ordforråd, vi arbejder med.

 

Natalie Arimah, USA

Jeg havde aldrig troet, det ville være sjovt at lære dansk, så tak til min fantastiske lærer for at gøre det muligt. Undervisningsmaterialet er rigtig godt, og undervisningsmetoden er også virkelig god. Ud over grammatik og udtale fokuserer min lærer meget på interaktion med kursisterne – så man kan godt lære dansk og have det sjovt på samme tid!

 

Rohit Agrawal, Nepal

Jeg har en fantastisk lærer, der er fuld af begejstring for andre mennesker og kulturer, hvilket har gjort mit danskkursus meget mere berigende. Min lærers humoristiske sans er meget motiverende, når man prøver at lære et nyt sprog – især når man sidder og bliver en smule frustreret over udtalen af de danske vokaler …

 

Sara Nardi, Italien

Min lærer er en fantastisk lærer, der altid er i stand til at involvere og begejstre kursisterne. Undervisningen er altid virkelig underholdende!

 

Kamalaya Yang, Canada

Jeg har haft den mest imødekommende og effektive dansklærer, der altid giver én lyst til at lære at tale flydende dansk, og som kan fastholde din motivation, selv når det er svært. Jeg kan absolut anbefale Dynamisk Dansk!

 

Manon Fantoli, Frankrig

Min lærers tålmodighed og imødekommenhed i undervisningen samt meget klare fokus på udtale betød, at jeg fik mod på at prøve at tale og forstå det danske sprog, hvilket ellers var meget skræmmende for mig i starten. Min lærer er en af de bedste lærere, jeg nogensinde har haft!

 

Thais Teodoro De Oliveira Barros, Brasilien

Min lærer er god til at motivere mig, når jeg ikke gør mit bedste, f.eks. når jeg er lidt doven og ikke får lavet mit hjemmearbejde. Jeg har gået til dansk i et par måneder nu, og mit dansk er blevet meget bedre. Min lærer er oprigtigt interesseret i at forbedre mit dansk.

 

Pius Young, Ghana

Den største fordel ved mit individuelle danskkursus var, at vi fokuserede på præcis de emner, jeg havde problemer med, og jeg kunne lære i mit eget tempo. Det er grundet min lærers dygtighed og tålmodighed, at jeg har bestået Studieprøven med gode karakterer og nu studerer jura på Københavns Universitet. Tusind tak, Dynamisk Dansk!

 

Yana Roeva, Hviderusland

Min lærer er den type lærer, alle kursister bør have: God til at forklare og samtidig i stand til at fastholde kursistens opmærksomhed fra start til slut. Og hvis der er et bestemt mål, der skal nås, sørger min lærer altid for at indfri det, og det er rigtig betryggende for mig som kursist.

 

Silvia la Rosa, Italien

I modsætning til gruppekurser imødekom mit individuelle undervisningsforløb mine behov og foregik på et tidspunkt og sted, som passede mig. Jeg nød godt af at øve mit mundtlige dansk og satte pris på at blive rettet på en behagelig måde, der ikke afbrød flowet i samtalen. Jeg kan varmt anbefale Dynamisk Dansk til dem, som er seriøse omkring at lære dansk, og som gerne vil fremskynde processen.

 

Liberty Paterson, England

Jeg tog et meget intensivt individuelt danskkursus som forberedelse til PD3 i 2011 og et lidt mindre intensivt individuelt danskkursus i 2015 med fokus på fluency og udtale. I begge tilfælde var undervisningen så absolut alle pengene værd: Effektiv, intellektuelt stimulerende og altid underholdende. Topkarakterer til Dynamisk Dansk fra mig – vil helt klart anbefale dem til enhver, som er opsat på at lære dansk, og som gerne vil lære det hurtigt.

 

Natasha Nagorna, Rusland

Min lærer er en inspirerende underviser, der kommunikerer sin viden på en meget effektiv og involverende måde, hvilket motiverer kursusdeltagerne til at være kreative. Det bedste er, at min lærer hjælper os med at lære sproget ved at føre samtaler med os på dansk, hvilket giver os mulighed for hele tiden at afprøve nye ting.

 

Sadia Naz, Pakistan

Undervisningen er rigtig spændende og varieret, og min lærer respekterer og forstår kursister, der kommer fra mange forskellige baggrunde. Min lærer er altid glad og positiv, og det er med til at skabe en god stemning i klassen.

 

Phetcharat Phonsombunsuk, Thailand