Privatlektioner

Er du interesseret i privatlektioner i dansk, er du også mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på et individuelt danskkursus.

 

Den store fordel ved individuel undervisning i dansk er, at vi løbende tilpasser undervisningens indhold og sværhedsgrad til dine individuelle behov og sproglige forudsætninger. På den måde sikrer vi os, at du altid får størst muligt udbytte af undervisningen.

 

Ud over at give dig et relevant og nutidigt dansk ordforråd fokuserer vores individuelle kurser på lytte- og læseforståelse, grammatisk korrekthed og ikke mindst dansk udtale, da tilegnelse af en korrekt udtale er en helt afgørende forudsætning for at kunne kommunikere problemfrit på dansk.

 

Med privatlektioner i dansk hos os vil du beherske dansk i en sådan grad, at du vil kunne deltage aktivt og ligeværdigt på dansk, både på arbejdet og i andre sociale sammenhænge.

 

Som kunde hos Dynamisk Dansk bestemmer du selv, hvor mange lektioner dit individuelle danskkursus skal bestå af, og hvor tit undervisningen skal finde sted. Det er således helt op til dig, hvor intensivt dit danskkursus skal være.

 

Kursuslængde: efter aftale.

 

Ring og få et uforpligtende tilbud på tlf. (+45) 29 82 44 44, eller send en mail til info@dynamiskdansk.dk

Individuel undervisning

Holdundervisning

Intensive crashkurser

Udtalekurser

Engelskkurser for danskere

Dansk for børn

Privatlektioner

Det gode CV & den gode ansøgning

Skrivekurser

Prøveforberedende kurser

Skrivekursus for danskere

Kommakurser

Workshops

Dansk Online