Dansk for udenlandske læger

Er du uddannet læge, og planlægger du at søge job i Danmark, så har vi et intensivt kursus i dansk sprog og kultur til dig. Kurset er også velegnet til dig, der allerede arbejder som læge i Danmark, men ønsker at forbedre dine danskkundskaber.

 

På dette danskkursus tilegner du dig basale færdigheder i mundtligt og skriftligt dansk med fokus på et autentisk og nutidigt sprog, en høj grad af grammatisk korrekthed og ikke mindst den helt rigtige udtale. Kurset byder også på en generel introduktion til det danske hospitalsvæsen og til jobbet som læge i Danmark.

 

Vi tilbyder danskundervisning til udenlandske læger på alle niveauer, både dansk for begyndere, dansk på mellemniveau og dansk på højniveau. Der er mulighed for individuel undervisning såvel som holdundervisning, og undervisningens indhold og sværhedsgrad tilpasses altid til den enkelte læges individuelle ønsker og sproglige forudsætninger.

 

På vores begynderkurser i dansk fokuserer vi på at lære dig et basalt ordforråd, så du kan kommunikere på dansk på et simpelt niveau med både kolleger og patienter. Hvis du allerede kan noget dansk, skal du vælge et danskkursus på mellem- eller højniveau. Her bruger vi en stor del af danskundervisningen på at sikre, at du tilegner dig et relevant, lægefagligt ordforråd på dansk inden for emner som diagnosticering, behandlingsformer, læge-patient-kommunikation osv.

 

Vores danskkurser for udenlandske læger kan både afholdes som individuelle kursusforløb og som kursusforløb for mindre hold. Undervisningen vil normalt foregå på din arbejdsplads, da det er vigtigt, at vi kommer så tæt på dit daglige arbejdsmiljø som muligt.

 

Kursuslængde:

Som kunde hos Dynamisk Dansk bestemmer du selv, hvor mange lektioner dit danskkursus skal bestå af, og hvor tit undervisningen skal finde sted. Det er således helt op til dig, hvor omfattende dit danskkursus skal være. Vælger du et begynderkursus, vil vi dog anbefale en kursuslængde på minimum 2 x 60 lektioner.

 

Ring og få et uforpligtende tilbud på tlf. (+45) 29 82 44 44, eller send en mail til info@dynamiskdansk.dk

Individuel undervisning

Holdundervisning

Intensive crashkurser

Udtalekurser

Engelskkurser for danskere

Dansk for udenlandske sygeplejersker

Dansk for udenlandske læger

Privatlektioner

Skrivekurser

Prøveforberedende kurser

Skrivekursus for danskere

Kommakurser

Det gode CV & den gode ansøgning

Workshops

Dansk Online